Nieuwe film (6) (3).Film_Snapshot.jpg

Jaarlijks volleybaltoernooi

Op zaterdagavond 10 februari is het weer zover.  Dan organiseert de Hervormde Gemeente van Noordhorn voor 2024 het jaarlijks volleybaltoernooi van de Ring Ommelanden.

Iedereen van jong tot oud is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit toernooi. Zorg dat je een team vormt van minimaal 6 personen, waarvan minimaal. Vermeld bij de opgave uw teamnaam, het aantal personen  in het team en bij welke gemeente je aangesloten bent. Wanneer het niet mogelijk is om een team te vormen, kun je je ook individueel aanmelden. Wij zullen, als organisatie, een team vormen van de individuele opgaven.

Als je het leuk vindt om met de organisatie te helpen bij onder andere de zaal klaar maken en weer opruimen, gastheer of vrouw te zijn meld je dan gerust aan. Dan maken we er samen een geslaagde avond van.
Opgave graag voor woensdag 31 januari 2024

Wanneer:  Zaterdag 10 februari 2024
Waar       :   Sportcentrum Eekeburen, Eekebuursterweg 1, 9821 PA OLDEKERK
Tijden      :  20.00u – 22.00u.  Inloop vanaf 19.00u
Kosten     :  € 2,50 per persoon.
Aanmelden :    famkleefman@gmail.com of 06-81686653
                           fam.h.g.scholte@planet.nl

Lukt het niet (meer) om mee te doen met het volleyballen of is het niet echt jouw sport, dan ben je als toeschouwer en supporter ook van harte welkom!! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Hartelijke groet namens de Hervormde Gemeente Noordhorn-Saaksum,

Hennie Kleefman en Herman Scholte