Erediensten

Hieronder vindt u een overzicht van de komende erediensten in Noordhorn en Saaksum.

Ook kunt u de diensten online volgen.

Voor gemeenteleden die geen beschikken hebben over een computer, verhuurt onze diaconie tablets die zijn voorgeprogrammeerd zodat de diensten eenvoudig zijn te vinden. Interesse? Neem dan contact op met diaken E. Meindertsma.

Uw bijdrage kunt u overmaken op de rekeningnummers van de kerkvoogdij en diaconie. Die vindt u hier.

Kinderoppas

Tijdens de morgendiensten is er kinderoppas in 'De Wegwijzer'. Dit verenigingsgebouw staat schuin tegenover de kerk naast de pastorie aan de Oosterweg. Afhankelijk van het aantal aanwezige kinderen, zijn er 2 of 3 oppassers aanwezig die via een rooster rouleren. Zie Kerkneis voor het actuele oppasrooster.

Fysiek

U en jij bent van harte welkom de kerkdienst(en) bij te wonen.

Online

Kunt u de dienst niet fysiek bijwonen? U en jij bent van harte welkom de kerkdienst(en) in Noordhorn online te volgen.

Klik op de knop "online volgen" hieronder.

Kerk binnen.jpg
Klantlogo-Protestantse-Kerk-web.png