Erediensten

Hieronder vindt u een overzicht van de komende erediensten in Noordhorn en Saaksum. Ook kunt u de diensten online volgen. Voor gemeenteleden die niet over een computer beschikken, verhuurt onze diaconie tablets die zijn voorgeprogrammeerd zodat de diensten eenvoudig zijn te vinden.

Interesse? Neem dan contact op met diaken E. Meindertsma.

Uw bijdrage kunt u overmaken op de rekeningnummers van de kerkvoogdij en diaconie. Die vindt u hier.

Kinderoppas

Tijdens de morgendiensten in Noordhorn is er kinderoppas in 'De Wegwijzer'. Klik hier voor de details.

NB: In verband met ziekte zal ds. Krooneman niet, zoals hieronder is aangekondigd, op 29 januari a.s. voorgaan. De morgendienst zal worden verzorgd door ds. G. de Fijter uit Kampen, en de avonddienst door ds. T.Beekman uit Tiendeveen.

Fysiek

U en jij bent van harte welkom de kerkdienst(en) bij te wonen.

Online

Kunt u de dienst niet fysiek bijwonen? U en jij bent van harte welkom de kerkdienst(en) in Noordhorn online te volgen.

Klik op de knop "online volgen" hieronder.

Kerk binnen.jpg
Klantlogo-Protestantse-Kerk-web.png