Gezamenlijke dienst Gezamenlijke dienst
Op zondag 4 augustus zal er geen dienst zijn in de kerk van Saaksum. We houden dan een gezamenlijke dienst in de kerk van Noordhorn. Allen van harte welkom.

WELKOM WELKOM
Van harte welkom op de website van de Hervormde Streekgemeente Noordhorn-Saaksum. U kunt hier kennismaken met onze gemeente, informatie vinden over de kerkdiensten of contactgevens opzoeken van de predikant of kerkenraadsleden.

Graag tot ziens in een van onze diensten!

BOLCHRYSANTEN-ACTIE BOLCHRYSANTEN-ACTIE
T.B.V. Vakantiebijbelweek op 21 en 22 oktober
Per stuk 8 euro, 2 stuks 15 euro
Wees er snel bij want op = op

De bolchrysanten worden in september verwacht.
U kunt ze ophalen bij de Wegwijzer.
(In overleg worden ze thuisbezorgd.)
Bestellen kan bij Corina Bos: 06-42507772

Voorbereiding Rommelmarkt 14 september a.s. Voorbereiding Rommelmarkt 14 september a.s.
De voorbereidingen voor de 33e rommelmarkt zijn alweer begonnen. We gaan er van uit dat we weer een mooie rommelmarkt-week tegemoet gaan in de week van 9 t/m 14 september. De tent is al gereserveerd en wordt geplaatst op 9 september.
Zonder uw hulp kunnen wij ook dit jaar niet. Ook kunt u weer spullen brengen. U kunt bij ons terecht vanaf vrijdag 26 juli van 19.00 tot 20.00 uur en zaterdag 27 juli van 10.00 tot 12.00 uur. Daarna elke vrijdagavond van 19.00 tot 20.00 uur en elke zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur. Dit alles tot en met het weekend van 7 september.

We gaan er weer met verenigde krachten tegenaan, en zo de Heere wil wordt het weer een gezellige rommelmarkt.

Internetradio Internetradio
Klik hieronder om onze diensten live mee te luisteren. Wilt u diensten later terug luisteren, klik dan hier.
lees meer ยป