Kerkelijk Platform Zuidhorn zoekt vrijwilligers Kerkelijk Platform Zuidhorn zoekt vrijwilligers

Wij zoeken voor onze activiteiten in de samenleving van de gemeente Zuidhorn diverse vrijwilligers; helpers, begeleiders, coördinatoren, buurtwerkers, organisatietalenten, enz.

Het Kerkelijk Platform Zuidhorn e.o. is een samenwerkingsverband van alle kerken in Noordhorn en Zuidhorn. De activiteiten van het Kerkelijk Platform Zuidhorn richten zich op een aantal thema's:

Welzijn en Zorg - eenzaamheid en armoede*
Werkzaamheden: buurtwerk, bezoeken, klusjes in huis en tuin, vervoer, begeleiding, vrijwilliger voor groepsactiviteiten.
* "Armoede is een situatie waarin sprake is van onvoldoende materiële, culturele en sociale middelen, waardoor mensen zijn uitgesloten van een levensstandaard die in de samenleving waarin men woont als minimaal wordt gezien." (Definitie van de Europese Unie)

Financiële ondersteuning - verstrekking van geld of goederen
Werkzaamheden: tijdelijke verstrekking financiële middelen, hulp thuisadministratie, budgetcoaching.

Werk en Inkomen - werken aan werk
Werkzaamheden: werkzoekenden helpen bij het vinden van een baan, up to date maken CV, het opstellen van een correcte sollicitatie brief, sollicitatietraining, elevator pitch, bedrijfsbezoeken,  contacten met werkgevers, leer/ervaringsplaatsen, begeleiden startende ZZP'ers.

NB. werkgevers plaats uw vacatures ook op onze website of neem contact met ons op via onderstaand emailadres of telefoonnummer.

Wat we vragen:
*enthousiaste mensen met hart en handen voor de samenleving,
*diversiteit in leeftijd, talent, M/V, cultuur en achtergrond,
*woonachtig in de gemeente Zuidhorn,
*onbezoldigde inzet voor een aantal uren in overleg.

Wat we bieden:
We bieden onze vrijwilligers professionele ondersteuning, opleiding/training, prima sfeer en een warm welkom.
Naast het ontwikkelen van onze eigen, participerende en diaconale, activiteiten t.b.v. de samenleving zoekt het Kerkelijk Platform Zuidhorn e.o. zoveel mogelijk de verbinding met organisaties die reeds actief zijn binnen de beschreven aandachtsgebieden.
Het Kerkelijk Platform Zuidhorn e.o. werkt samen met de Stichting Welzijn gemeente Zuidhorn.
Wij zien uw aanmelding met belangstelling tegemoet.
Voor aanmelding of informatie bel ons secretariaat: Arie Noordhof, tel. 06-27892836 of stuur een e-mail: