Inzameling voedselbank op dankdag Inzameling voedselbank op dankdag
De voedselbank liet weten dat ze door de voorraden heen raakt. Vandaar dat wij als diaconie van onze gemeente producten willen inzamelen voor de voedselbank. Het wensenlijstje van de voedselbank is op dit moment vooral gericht op diverse soorten brood-beleg.
Denk daarbij in het bijzonder aan zoet broodbeleg zoals jam, maar ook pindakaas, leverpastei en smeerkaas. Verder is er behoefte aan koffie en melkproducten. Let wel, de voedselbank kan alleen houdbare producten gebruiken.
U mag vanzelfsprekend elk houdbaar product doneren, maar de voedselbank zou het fijn vinden als u kiest voor één of meer van bovenstaande producten.
Op dankdag voor gewas en arbeid van 4 november staat er een mand klaar in de Wegwijzer. Vanaf 18.30 uur kunt u uw producten hier doneren.
Ook voor de Saaksumers is er gelegenheid om producten te doneren. Voorafgaand aan de dankdagdienst van zondag 8 november zal er in Saaksum een mand klaar staan.

Alvast bedankt namens de diaconie van de Hervormde gemeente Noordhorn-Saaksum en vanzelfsprekend de cliënten van de voedselbank!
terug